Bej te njohur firmen tende gjithandej! Nderto nje website profesional me ndihmen tone.

Si mund t'ju ndihmojme:

Tashme, qe nje aktivitet/firme/ndermarrje qe te quhet e besueshme, DUHET TE KETE NJE FAQE INTERNETI, ku te gjithe te mund te shikojne sherbimet qe ofrohen.

Me poshte do te gjeni te gjitha menyrat se si mund t’ju ndihmojme per te bere qe aktiviteti juaj te rritet.

Design

Do te ndertojme nje Website profesional dhe te bukur, me nje CMIM TE ULET.

Zhvillimi

Siti do jete i studiuar qe ti pershtatet me se miri qellimit te aktivitetit tend.

Marketing

Do ju keshillojme mbi teknikat e marketingut me efikase qe mund te ndihmojne.

Rrjetet Sociale

Do te ndihmojme ne krijimin e rrjeteve sociale si Facebook, Instagram, shfaqen ne Google Maps etj.

Dyqan Online

Mund te ndertosh nje dyqan online dhe te shesesh produktet e tua nga interneti.

Ndihme & Mbeshtetje

Do kujdesemi per sitin tend te internetit duke e mbajtur te perditesuar.

Qellimi jone eshte: Kenaqesia Juaj

Firma jone “Elfa Web” eshte e ndertuar mbi principin qe: puna e madhe shperblen. Per kete arsye websitet tona jane cilesore dhe me cmim te ulet per tregun. Nuk ju ngelet vec ta provoni.

Klientet tane

Elfa Web eshte nje firme nderkombetare e cila vepron ne Itali, Angli, Shqiperi etj. Faqet e internetit jane me gjuhe te ndryshme, sipas shtetit nga i cili vjen porosia. Gjithashtu mund te ndertojme site qe ju japin mundesine qe te ndryshoni gjuhen sipas deshires.  

Per te ndertuar nje website/faqe interneti per aktivitetin tend: kontakto me ne në format me poshte ose ne rrjetet sociale.

  • Fut te dhena te sakta nese perdor formen me poshte sepse pastaj do kontaktohesh me email.
  • Shkruaj qarte se cilat jane kerkesat e tua me qellim qe te bejme nje preventiv mbi cmimin.
  • Nese nuk ke nje ide te qarte se cfar deshiron, atehere do mendojme ne qe te japim zgjidhjen me te mire.
Shkruaj emrin tend
Shkruaj email TE SAKTE sepse aty do kontaktohesh